Koreaans Fondue

Wanneer u ‘in’ bent voor eens iets anders, is Shufu State het juiste adres. Een van onze opmerkelijke dineropties is het Koreaans fondue. Groenten worden ondergedompeld in een overheerlijke bouillon, en vis en vlees komen op smaak op de grillplaat. U en uw gezelschap zullen deze maaltijd ondergaan als een warm bad van lekker eten en véél gezelligheid.

Gaat het eigenlijk wel om het eten bij het Koreaans fondue? Dat kun je je oprecht afvragen. Want als je de tafelgasten bezig ziet tijdens een avondje ‘Koreaans’, staat het ongedwongen en aangenaam samen zijn centraal. Het is leuk om elkaar met grappige Chinese mandjes de groenten uit de bouillon te zien hengelen.

Bij het Koreaans fondue wordt een pan op een grillplaat in het midden van de tafel neergezet. Hierbij komen allerlei groenten, vis- en vleessoorten, sauzen, kruiden en een schaal ijsbergsla op tafel. De groenten zwemmen in de bouillon om gaar te worden, en het vis en vlees gaat op de grill. Het is daarna de bedoeling dat de vis- en vleesgerechten vanuit de bladeren van de ijsbergsla worden gegeten. Vooral een knoflooksaus doet het daarbij extra goed als garnering.

 

Het Koreaans fondue is geschikt voor zowel kleine als grotere groepen. U wordt verzocht vooraf te reserveren

* Minimum 4 personen

Shufu State: gewoon een avondje ‘anders’

( Koreaanse fondue is niet beschikbaar tijdens de feestdagen )