Vergaderen

Shufu State is bijzonder geschikt voor al uw vergaderingen en andere bijeenkomsten. Denkt u aan een grote meeting met uw medewerkers, klanten of andere relaties? Bekijk dan de vele mogelijkheden in ons prachtige restaurant!

Uit onderzoek blijkt dat de locatie van een vergadering er veel toe doet. De kwaliteit van de plaats waar het overleg plaats vindt is vaak evenredig met de resultaten van de bespreking. Behalve ons unieke boerderijpand met sfeervol zomerterras bieden wij nog een andere belangrijke standaard: onze vriendelijke bediening. Bij ons is de juiste ambiance inbegrepen.

In Shufu State kunt u comfortabel het nuttige met het aangename verenigen. We helpen u graag de inwendige mens te versterken bij uw vergadering. Laat u eens bijpraten over de opties van een opwekkende lunch of een hautecuisinediner om bij na te tafelen!

Voor uw managementoverleg of brainstormsessie beschikken wij over enkele speciale vertrekken waar u desgewenst afgezonderd bijeen kunt zijn. Vergaderfaciliteiten zoals beamer, overheadprojector en flip-over zijn altijd aanwezig. Desnoods zorgen we ook voor een laptop, want in goed overleg is alles mogelijk. We streven altijd naar een waardevolle – misschien beslissende – bijdrage aan uw vergadering!

Met uw vergadering in Shufu State boekt u betere resultaten!